Timmerwerk Amsterdam

Als u op zoek bent naar de juiste partner als het gaat om timmerwerk voor u in Amsterdam of Den Haag dan ligt het voor de hand dat u uw wensen tot werkelijkheid wilt zien komen. Maar de precieze invulling kan natuurlijk sterk verschillen per project. Uw wensen zijn uniek ten opzichte van een ander en als het gaat om timmerwerk voor u in Amsterdam of Den Haag zoekt u natuurlijk de juiste partner voor uw project. Of u nu van plan bent om een dakkapel aan te laten leggen of de keuze maakt voor een uitbouw, timmerwerk staat vaak niet op zich voor u in Amsterdam of Den Haag. Bij ons kunt u altijd terecht om uw project gegarandeerd tot een succes te maken: Aannemersbedrijf Allard BV.

Een echt familiebedrijf dat al sinds 1968 actief is. Dit betekent dat wij bepaalde kwaliteiten hoog in het vaandel hebben staan. Wij zijn trots op ons bedrijf en de beste manier om deze trots te bewijzen is ervoor zorgen dat onze klanten meer dan tevreden zijn over onze werkzaamheden.

Timmerwerk naar uw wensen in Amsterdam

Zoals gezegd zijn de meeste projecten waar een aannemersbedrijf tegen aanloopt onderhevig aan meerdere disciplines. Timmerwerk voor u in Amsterdam of Den Haag kan betekenen dat u een aanbouw laat realiseren, een dakkapel aanlegt of dat het onderdeel is van een verbouwing. Het kan dus zijn dat er ook een noodzaak is voor een loodgieter, elektricien of stukadoor. Er zijn mensen die dan verschillende aannemers in dienst nemen. Het nadeel is dan wel dat u zelf de coördinatie zal moeten organiseren. In de praktijk blijkt dit vaak duurder te zijn in vergelijking met één aannemersbedrijf. Met een enkel aanspreekpunt is er ook minder kans dat er sprake zal zijn van kwaliteitsverlies door derden.

Daarom bieden wij u altijd de ideale oplossing. Waar nodig doen wij aanspraak op ons netwerk van betrouwbare en bewezen onderaannemers. Zo beschikken wij altijd over de kennis, vakkundigheid en ervaring die nodig is om uw project tot een succes te maken.

Ook voor u staan we klaar

De zekerheid dat wij u het voordeel geven als het gaat om timmerwerk voor u in Amsterdam of Den Haag mag u bij ons verwachten. Ook al kan er gebruik gemaakt worden van onderaannemers blijft u een aanspreekpunt houden en een offerte. Onze werkwijze staat voor een zeer sterke prijs-kwaliteitsverhouding.

Of het nu gaat om timmerwerk voor u in Amsterdam of Den Haag, door goed samen te werken met onze onderaannemers, toeleveranciers en natuurlijk u als klant staan wij voor een eindresultaat dat aan uw wensen zal voldoen.

Ook service vinden wij van groot belang. Tijdens de werkzaamheden zorgen we ervoor dat u hier zo min mogelijk last van zal ervaren. We laten de werkplek altijd netjes en schoon achter.

We staan voor u klaar, neem gerust contact op voor meer informatie.

Timmerwerk Amsterdam

Aannemersbedrijf Allard BV

Zekeringstraat 17
1014 BM Amsterdam
06-43567549
info@allardbv.nl

Bel me terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom Aannemersbedrijf Allard:

Eerlijkheid
Betrouwbaarheid
Kwaliteit