Over ons

Aannemersbedrijf Allard BV is een echt familiebedrijf. Opgestart in 1968 heeft RM Allard de teugels overgenomen van zijn vader JHBL Allard die overigens nog steeds betrokken is bij het bedrijf. Een familiebedrijf staat natuurlijk voor traditionele waarden als eerlijkheid, betrouwbaarheid en met trots. Daar tegenover staat wel dat ook wij meegaan met onze tijd.

Wij combineren onze uitgebreide ervaring met de kennis van nu. Ongeacht het project wat wij voor u mogen aanpakken beschikken we over de nodige kennis. Zo kunnen we ook passende wijze rekening houden met moderne eisen en toekomstige. U kunt hierbij denken aan veiligheid, duurzaamheid en milieueisen.

Wat ons uniek maakt en ons in staat stelt om altijd een totaalpakket aan werkzaamheden aan te bieden is ons gebruik van onderaannemers. Wij hebben een netwerk opgebouwd aan betrouwbare partners. Zo beschikken wij voor ieder project over de juiste vakmensen. Of het nu gaat om een loodgieter, elektricien of bijvoorbeeld een stukadoor u bent ervoor bij ons aan het juiste adres.

Afspraak is afspraak. Bij ons heeft u een aanspreekpunt zodat we een duidelijk en heldere communicatie kunnen garanderen. Duidelijk en helder is ook de offerte die wij u geven, bij ons komt u geen rare verrassingen tegen.

Kortom, bij ons kunt u genieten van zeer veel ervaring, alle benodigde kennis en expertise en een garantie dat het eindresultaat zal voldoen aan uw wensen zo niet deze zal overstijgen. Uw wensen staan bij ons voorop. We staan voor u klaar, neem contact op om uw mogelijkheden te bespreken.