Dakkapellen

Dakkapellen zijn een ideaal middel om extra ruimte in huis te creëren. Een stoffige zolder die verandert in een extra slaapkamer, kantoor of bijvoorbeeld een studio. De voordelen van dakkapellen houden daar niet mee op. De opmaak geeft u niet alleen meer ruimte maar ook veel meer zonlicht in huis. Het aangezicht van uw woning wordt dankzij een dakkapel alleen maar mooier. Deze voordelen staan dan ook voor een aanzienlijke waardevermeerdering van uw woning. Tenminste als u zeker weet dat de dakkappelen worden aangelegd naar uw wensen.

Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Maatwerk, ook als het gaat om uw dakkapel. Wij werken altijd naar uw wensen. We houden rekening met alle relevante zaken zoals de isolatie, veiligheid, maar ook als het gaat om bijvoorbeeld de uiterlijkheden en het gebruikersgemak.

Samen met u bespreken we wat u precies wilt bereiken en wij zorgen voor een plan dat voldoet aan uw wensen en past binnen uw mogelijkheden.

We geven u alle keuze in de te gebruiken materialen en overige mogelijkheden. Wij houden gelijk rekening met de toekomst. Door het gebruik van hoogkwalitatieve materialen, een zeer vakkundige en nauwkeurige aanleg is uw dakkapel qua milieueisen, veiligheid en duurzaamheid klaar voor de toekomst.

De mogelijkheden zijn zo divers dat we ze altijd kunnen afstemmen naar uw wensen. Neem gerust contact op voor meer informatie of vraag gelijk een vrijblijvende offerte aan.