Dakkapel Amsterdam

Een dakkapel geeft u in Amsterdam de nodige ruimte. Het kan wel gezegd worden dat deze uitbouw een blijvende trend is. Helemaal in een grote en drukke stad als Amsterdam kan een dakkapel u extra ruimte geven. Maak ook van een stoffige zolder een mooie ruimte met veel zonlicht. De mogelijkheid om een nutteloze ruimte te veranderen in een extra slaapkamer, studiekamer of kantoor is natuurlijk ideaal. Maar dan moet het wel op een vakkundige manier gebeuren. Deze uitbouw moet van een hoge kwaliteit zijn en passen bij uw woning. Daar komt bij dat voor veel mensen er vaak sprake is van meerdere werkzaamheden die gelijktijdig uitgevoerd worden. Ook als het gaat om een dakkapel voor u in Amsterdam staan wij voor u klaar: Aannemersbedrijf Allard BV.

Wij zijn een familiebedrijf dat terug gaat tot 1968. Dit betekent dat we bepaalde kwaliteiten hoog in het vaandel hebben staan. Eerlijkheid, duidelijke afspraken en trots op onze onderneming. Een trots die wij pas bewezen achten als u tevreden bent.

Maatwerk als het gaat om uw dakkapel in Amsterdam

Meegaan met de tijd. Wij hebben ondervonden dat veel van onze klanten projecten bij ons neer leggen die vaak om verschillende vakkundigheden vragen. Bijvoorbeeld bij de aanleg van een dakkapel voor u in Amsterdam kan het zijn dat u de extra ruimte wilt gebruiken als kantoor. Dan kan het noodzakelijk zijn dat u een elektricien in dienst wil nemen voor extra stopcontacten. Een loodgieter, zodat u een werkende wasbak heeft en een stukadoor om de muren te laten egaliseren of juist een structuur eraan te geven.

U kunt er dan voor kiezen om voor iedere klus een afzonderlijk bedrijf in te schakelen. Echter blijkt vaak in de praktijk dat deze werkwijze vaak prijziger is dan gebruik te maken van één bedrijf. Daar komt bij dat omdat er geen sprake is van een overkoepelende coördinatie u het risico loopt op kwaliteitsverlies. Wij maken waar nodig gebruik van bij ons bekende en bewezen onderaannemers. Zo beschikken wij over alle kunde om uw een meer dan succesvol eindresultaat te bieden. U blijft één offerte en één aanspreekpunt houden.

Welk project mogen we voor u aanpakken

Wij realiseren uw dakkapel en nog veel meer. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van een aan-, uit- of opbouw, timmerwerk, verbouwingen en natuurlijk dakkapellen. In andere woorden kunnen wij vrijwel ieder project voor u tot een succes brengen. Een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding is altijd gegarandeerd.

We denken met u mee, we zijn oplossingsgericht en staan u ook bij met advies. Uw wensen staan altijd voorop. Ook in de uitvoering van de werkzaamheden houden we rekening met u. We zorgen ervoor dat u zo min mogelijk last heeft van de werkzaamheden en zorgen ervoor dat de werkruimte schoon en netjes wordt achtergelaten.

Ook als u een dakkapel in Amsterdam wil laten realiseren zijn wij uw partner.

Dakkapel Amsterdam

Aannemersbedrijf Allard BV

Zekeringstraat 17
1014 BM Amsterdam
06-43567549
info@allardbv.nl

Bel me terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom Aannemersbedrijf Allard:

Eerlijkheid
Betrouwbaarheid
Kwaliteit