Bouwbedrijf Amsterdam

De keuze voor het juiste bouwbedrijf voor u in Amsterdam kan u meer voordelen geven dan u misschien zou denken. Natuurlijk gaat het in eerste instantie om het behalen van uw wensen. Maar deze wensen kunnen zeer uiteenlopend zijn. Als bouwbedrijf voor u in Amsterdam moet er dan wel sprake zijn van voldoende kennis, vakkundigheid en ervaring om aan uw wensen te kunnen voldoen. De juiste keuze voor uw bouwbedrijf voor u in Amsterdam ontdekt u bij ons: Aannemersbedrijf Allard BV.

Als echt familiebedrijf staan wij voor kwaliteiten als betrouwbaarheid, duidelijkheid en trots. Trots op onze onderneming dat wij waarmaken in de tevredenheid van onze klanten. Wij staan voor het voldoen aan uw wensen. Ook al kunnen deze per klant zeer uiteenlopend zijn, wij weten hier altijd op passende wijze aan te voldoen. Dankzij onze unieke werkwijze kunnen wij ook uw project aanpakken, ongeacht uw precieze wensen.

Maak ook de keuze voor hét bouwbedrijf voor u in Amsterdam

Dat wij een familiebedrijf zijn betekent niet dat we niet meegaan met onze tijd. Zoals gezegd komen wij als aannemer vaak zeer uiteenlopende werkzaamheden tegen. Een uitdaging die wij met plezier voor u aangaan. Maar dit betekent wel dat we moeten beschikken over de nodige verschillende disciplines. Loodgieters, elektriciens of bijvoorbeeld stukadoors.

Om u een totaalpakket aan te kunnen bieden waarbij u slechts één aanspreekpunt heeft maken wij gebruik van onderaannemers, waar nodig.

Dit betekent dat vanuit uw perspectief u te maken heeft met één bouwbedrijf in Amsterdam. Een bedrijf dat wel beschikt over alle kennis die nodig is om uw project tot een succes te maken. Wij houden ons voornamelijk bezig met aan-, op- of uitbouw, timmerwerk, dakkapellen en verbouwingen. Werkzaamheden die zeer verschillend kunnen zijn in de uitvoering. Het zijn tenslotte uw wensen die wij voorop zetten. Ieder project begint met het duidelijk krijgen van wat u wilt bereiken. Wij zorgen ervoor als het bouwbedrijf voor u in Amsterdam dat het eindresultaat aan uw wensen zal voldoen, zo niet deze zal overstijgen. Maar ook een goede klantenservice staat bij ons hoog in het vaandel.

We gaan voor u aan de slag

Ook al kan het zijn dat we gebruik maken van onderaannemers om uw wensen te kunnen realiseren, blijft u bij ons een aanspreekpunt en een offerte behouden. Op deze manier kunnen wij u altijd een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding geven.

Ook tijdens de werkzaamheden willen we u het voordeel geven. Zo zorgen we ervoor dat u zo min mogelijk overlast zal hebben van de werkzaamheden. We vinden het belangrijk om de werkruimte aan het einde van de dag netjes en schoon achter te laten. We denken graag met u mee en wij zijn oplossingsgericht. Ook voor advies kunt u ons aanspreken.

Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op voor meer informatie.

 

Bouwbedrijf Amsterdam

Aannemersbedrijf Allard BV

Zekeringstraat 17
1014 BM Amsterdam
06-43567549
info@allardbv.nl

Bel me terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom Aannemersbedrijf Allard:

Eerlijkheid
Betrouwbaarheid
Kwaliteit