Aannemersbedrijf Rotterdam

Wanneer u op zoek gaat naar een aannemersbedrijf in Rotterdam om een klus uit te voeren, wilt u natuurlijk zeker weten dat de werkzaamheden netjes en professioneel worden uitgevoerd. Iedere aannemer werkt natuurlijk op zijn eigen manier, maar het mag voor zich spreken dat het uiteindelijke resultaat voorop moet staan. U wilt immers nog lang van het uitgevoerde werk kunnen genieten.

Daarom staat bij ons aannemersbedrijf voorop dat we voor elke klus in Rotterdam altijd uw wensen voorop stellen, en met u meedenken over de mogelijkheden. Wij hebben een brede ervaring op het gebied van aannemerswerk, en weten dat alleen door altijd goed werk te leveren wij onze goede naam hoog kunnen houden.

Aannemersbedrijf met ervaring in Rotterdam

Het mag voor zich spreken dat wanneer een aannemersbedrijf in Rotterdam aan de slag gaat de nodige ervaring van belang is. Al sinds 1968 is Allard ‘senior’ met zijn bedrijf actief. Nog altijd doet hij met veel plezier de werkzaamheden, maar het administratieve gedeelte heeft hij ondertussen aan zijn zoon overgelaten. Een echt familiebedrijf dus met niet alleen ervaring, maar een gevoel van trots voor het bedrijf. Die trots komt tot uiting bij iedere klus die we voor u uitvoeren. Daarbij wordt er natuurlijk ook altijd gelet op de milieuvriendelijkheid en de (brand)veiligheid, zodat u met een gerust hart iedere klus kunt laten uitvoeren.

De ervaring leert ons ook dat bij het aangaan en uitvoeren van (ver)bouwwerkzaamheden communicatie uiterst van belang is. Daarom vinden wij het belangrijk dat we, voordat we beginnen, altijd met u duidelijk uitwerken wat precies uw wensen zijn. In overleg met u kunnen we dan gaan kijken wat de mogelijkheden zijn, en hoe dit uitgevoerd kan worden. Daarbij krijgt u natuurlijk altijd één duidelijke offerte.

Ook wanneer het nodig blijkt te zijn dat er met een extern aannemersbedrijf in Rotterdam gewerkt wordt blijft u met een aanspreekpunt contact houden. Wij zorgen er zo voor dat u gemakkelijk het overzicht houdt, en het hele project zonder zorgen bij ons kunt neerleggen. Ook zorgen we er natuurlijk voor dat na afronding van de werkzaamheden de werkplek weer netjes en schoon wordt achtergelaten.

Uiteenlopende klussen door uw aannemersbedrijf in Rotterdam uitgevoerd

Natuurlijk is iedere klus weer anders. Voor een groot aantal klussen hebben wij de ervaring direct in huis, en die vullen we waar nodig aan met ons eigen netwerk van betrouwbare onderaannemers. Of het nu gaat om gevelherstel of het plaatsen van een dakkapel, wij voorzien u graag van onze expertise. Onze flexibele houding maakt dat vrijwel niets te gek is als het aankomt op uw wensen. U kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen wanneer u vragen heeft over de mogelijkheden van uw wensen, en wij denken graag met u mee. Ook kunt u op onze website een aantal voorbeelden terugvinden van projecten die wij eerder met veel plezier hebben uitgevoerd.

Aannemersbedrijf Rotterdam

Aannemersbedrijf Allard BV

Zekeringstraat 17
1014 BM Amsterdam
06-43567549
info@allardbv.nl

Bel me terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom Aannemersbedrijf Allard:

Eerlijkheid
Betrouwbaarheid
Kwaliteit