Aannemersbedrijf Amsterdam

Als het gaat om een aannemersbedrijf voor u in Amsterdam is het belangrijk dat u ook echt de kans krijgt om uw wensen tot een werkelijkheid te zien komen. Een aannemersbedrijf kan voor u in Amsterdam kan zeer verschillende werkzaamheden aanpakken. Voor de een betekent dit een aanbouw, voor een ander gaat het om timmerwerk voor een thuiskantoor of bijvoorbeeld een dakkapel. De verschillende uitvoeringen betekenen wel dat de aanleg gedaan moet worden door een aannemersbedrijf dat over de nodige expertises en vakkundigheid beschikt.

Met onze werkwijze is het moeilijk voor te stellen dat we als uw aannemersbedrijf in Amsterdam uw project niet tot een succes weten te brengen. Wij zijn een familiebedrijf dat terug gaat tot 1968. Ook al zijn er kwaliteiten die wij hoog in het vaandel hebben staan, zoals eerlijkheid en afspraak is afspraak. Dit betekent niet dat we niet mee gaan met de tijd. Onze werkwijze geeft ons alle ruimte om als uw aannemersbedrijf in Amsterdam al uw wensen naar tevredenheid te voltooien.

Het aannemersbedrijf voor u in Amsterdam

Niet alleen kunt u bij ons terecht voor een aanbouw, maar ook voor onder andere timmerwerk, dakkapellen of een verbouwing. We hebben het hier over een dienstverlening die per klant zeer verschillend kan zijn. Daarom werken wij samen met onderaannemers. Wij maken daarvoor gebruik van een netwerk dat we zorgvuldig hebben opgebouwd. Deze manier van werken stelt ons in staat om ieder project te benaderen met de juiste kennis, vakkundigheid en ervaring.

Voor u heeft dit meerdere voordelen. Veel mensen kiezen niet voor één aannemersbedrijf in Amsterdam, maar er wordt de keuze gemaakt om zelf verschillende bedrijven te benaderen. Een elektricien, loodgieter en dergelijke. Het probleem hiermee is dat er geen overkoepelende organisatie is. Daar komt bij dat door het inschakelen van verschillende bedrijven u ook met allerlei verschillende offertes moet gaan werken. In de praktijk blijkt dit vaak duurder te zijn dan gebruik te maken van slechts een bedrijf. Een sterk bijkomend voordeel is dan ook dat er geen sprake zal zijn van kwaliteitsverlies door derden.

Uw wensen staan bij ons voorop

Wij zijn voor u werkzaam in de uitvoering en in de coördinatie van uw project. U heeft bij ons slechts een aanspreekpunt en een offerte. Bij ons geldt afspraak is afspraak zodat u precies weet waar u aan toe bent. Een goede samenwerking tussen de onderaannemers, toeleveranciers en natuurlijk onze klanten zorgt ervoor dat we u een zeer sterke prijs/ kwaliteitsverhouding kunnen bieden.

We denken vooruit en oplossingsgericht. Als wij uw wensen duidelijk hebben zorgen wij ervoor dat we deze voor u realiseren.

Uw project in Amsterdam realiseert u samen met ons als uw aannemersbedrijf. Onze service is ook tijdens de werkzaamheden gericht op uw tevredenheid. We laten de werkplek altijd netjes achter en geven u zo min mogelijk overlast.

Neem gerust contact op voor meer informatie.

Aannemersbedrijf Amsterdam

Aannemersbedrijf Allard BV

Zekeringstraat 17
1014 BM Amsterdam
06-43567549
info@allardbv.nl

Bel me terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom Aannemersbedrijf Allard:

Eerlijkheid
Betrouwbaarheid
Kwaliteit