Aannemer Rotterdam

Als u op zoek bent naar een aannemer in Rotterdam dan wilt u er zeker van zijn dat uw project tot een succes wordt gebracht. Het vak van een aannemer kan op zeer verschillende manieren uitgelegd worden. Het is uiteraard afhankelijk van uw wensen welke aannemer het meest geschikt is voor u in Rotterdam. Kwaliteit, betrouwbaarheid, goede service en duidelijke afspraken zijn echter altijd belangrijk. Voor dit en brede mogelijkheden in de verschillende werkzaamheden zijn wij uw aangewezen partner: Aannemersbedrijf Allard BV.

De geschiedenis van onze onderneming gaat terug tot 1968. We zijn een echt familiebedrijf en we zijn trots op onze onderneming. We hebben een naam hoog te houden en de beste manier om dit te doen is ervoor te zorgen dat onze klanten meer dan tevreden zijn over het eindresultaat. Welke werkzaamheden mogen wij als uw aannemer in Rotterdam voor u aanpakken?

Ook voor u in Rotterdam zijn wij uw aannemer

Ieder bedrijf heeft zo zijn eigen specialiteiten. Bij ons kunt u terecht voor een aan-, op-, of uitbouw, dakkapellen, timmerwerk en verbouwingen. Deze werkzaamheden zijn in de uitvoering zeer uiteenlopend. Iedereen heeft zo zijn eigen wensen en iedere woning is anders. Toch kunnen wij u vrijwel altijd voorzien van de juiste expertises.

Bijvoorbeeld, u maakt de keuze voor een aanbouw bij de keuken. Daar bij moeten nieuwe kozijnen komen en u wilt daar een wasbak hebben. In dat geval zullen wij ons netwerk aan onderaannemers aanspreken om ieder aspect van dit project voor u te kunnen aanpakken. Een loodgieter en de juiste partner voor de kozijnen kunnen wij voor u inzetten. Dit betekent dat u uw gehele project bij ons kunt neerleggen ook als er sprake is van zeer uiteenlopende werkzaamheden. Dit maakt van ons een zeer flexibele aannemer voor u in Rotterdam. Niet alleen staan we voor een eindresultaat dat aan uw wensen zal voldoen, maar ook de service die we u bieden staat bij ons hoog in het vaandel.

Een aanspreekpunt voor al uw werkzaamheden

Als de aannemer voor u in Rotterdam kunt u bij ons terecht voor uiteenlopende werkzaamheden. Waar nodig maken we aanspraak op de expertise en vakkundigheid vanuit ons netwerk. Maar u blijft bij ons een aanspreekpunt behouden en een offerte.

Uw wensen staan bij ons voorop. Ieder project begint dan ook met een inventarisatie van wat u wilt bereiken. Als dit duidelijk is en wij tot een plan van aanpak zijn gekomen krijgt u een offerte.

Ook tijdens de werkzaamheden houden we zoveel mogelijk rekening met u. We zorgen ervoor dat u zo min mogelijk last zal hebben van de werkzaamheden. De werkruimte laten we netjes en schoon achter.

Wilt u meer weten wat als de aannemer voor u in Rotterdam kunnen betekenen? Neem contact op voor meer informatie we staan voor u klaar.

Aannemer Rotterdam

Aannemersbedrijf Allard BV

Zekeringstraat 17
1014 BM Amsterdam
06-43567549
info@allardbv.nl

Bel me terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom Aannemersbedrijf Allard:

Eerlijkheid
Betrouwbaarheid
Kwaliteit