Aannemer Amsterdam

De zoektocht naar de juiste aannemer voor u in Amsterdam laat zich vaak bemoeilijken door een te groot aanbod. Als het ware door de bomen het bos niet zien. De kwaliteiten waar een aannemer aan zou moeten voldoen zijn snel te benoemen. Ze moeten betrouwbaar, betaalbaar en beschikken over de juiste kennis en vakkundigheid. Maar een garantie dat hier echt aan voldaan wordt is vaak moeilijk te krijgen. Behalve als u de keuze maakt voor een bekende en bewezen naam. Met een unieke werkwijze die ons een flexibele benadering toestaat. Zo kunnen we ook uw project met de juiste expertise aanpakken. Wij zijn de aannemer voor u in Amsterdam: Aannemersbedrijf Allard BV.

Een echt familiebedrijf dat al sinds 1968 bestaat. Dit betekent dat we staan voor kwaliteiten als betrouwbaarheid, duidelijke communicatie en natuurlijk dat we trots zijn op onze onderneming.

Een aannemer die het voor u in Amsterdam aanpakt

Onze werkzaamheden zijn zeer gevarieerd. In principe kunt u ons aanspreken als het gaat om een aan- of uitbouw, dakkapellen, timmerwerk of een verbouwing. Deze diensten kunnen echter in de praktijk zeer uiteenlopende betekenis hebben. Maatwerk betekent dat een dakkapel voor u een geheel andere aanpak verreist dan voor een ander.

Als de aannemer voor u in Amsterdam is dat bij ons geen probleem. Onze aanpak houdt in dat we gebruik maken van onderaannemers, specialisten en natuurlijk onze eigen vakmensen.

Met andere woorden: wij stemmen onze aanpak af naar uw wensen. Door gebruik te maken van ons netwerk aan onderaannemers kunnen wij ook uw project tot een succes brengen. Een netwerk dat we zorgvuldig hebben we opgebouwd. Een samenwerking die ons in staat stelt al uw wensen tot een werkelijkheid te maken. Als wij bijvoorbeeld een uitbouw voor u realiseren waarbij er ook sprake is van sanitaire voorzieningen, een keuken of WC bijvoorbeeld, dan regelen wij de loodgieter. Als de aannemer voor u in Amsterdam staan we voor uw tevredenheid.

Onze werkwijze

Zoals gezegd vinden wij het van groot belang dat we uw project tot een waar succes maken. Daarbij houden wij als uw aannemer in Amsterdam rekening met meer dan alleen het eindresultaat. Wij staan voor kwaliteit, ook als het gaat om de service. Door gebruik te maken van derden en hun expertises kunnen wij zeer veel projecten voor u aanpakken. Toch hoeft u zich geen zorgen te maken over de communicatie. Bij ieder project heeft u slechts één aanspreekpunt. Als wij samen met u hebben besproken wat uw wensen zijn geven we u een offerte die u niet voor verrassingen zal stellen.

Als aannemer voor u in Amsterdam vinden we de service ook tijdens de werkzaamheden erg belangrijk. Wij zorgen ervoor dat u zo min mogelijk last heeft van de werkzaamheden en dat we aan het einde van de dag alles netjes achterlaten.

Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Aannemer Amsterdam

Aannemersbedrijf Allard BV

Zekeringstraat 17
1014 BM Amsterdam
06-43567549
info@allardbv.nl

Bel me terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom Aannemersbedrijf Allard:

Eerlijkheid
Betrouwbaarheid
Kwaliteit