Aanbouw

Een aanbouw kan zeer verschillende zaken betekenen. Het kan gaan om een uitbouw van de woonkamer, een verlenging van de keuken of bijvoorbeeld een geheel nieuwe ruimte aan de woning. Welke aanbouw u wilt laten realiseren bepaalt dus welke vakkundigheden er nodig zijn. De aanleg van een grotere keuken kan alleen compleet gerealiseerd worden als er ook de beschikking is over onder andere een loodgieter en een elektricien.

Ongeacht de verschillende disciplines die u nodig heeft voor uw aanbouw kunnen wij u altijd bijstaan met de juiste vakmensen, materialen, kennis en ervaring.

Onze werkwijze geeft ons de flexibiliteit om ieder project op passende wijze te benaderen. Ook als het gaat om de toeleveranciers weten wij u materialen aan te bieden die voldoen aan de hoogste eisen.

Wij houden ons continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de bouwwereld. Ontwikkelingen als het gaat om de nieuwste technieken en materialen, maar ook met betrekking tot voorwaarden als het gaat om milieueisen, isolatie en veiligheid. In andere woorden zorgen wij ervoor dat uw aanbouw futureproof is. Van het leggen van de fundering, het metselen van de muren en alles wat er komt kijken bij uw aanbouw wij zijn uw partner.

Uw wensen staan bij ons voorop. Welke aanleg wilt u tot een werkelijkheid laten maken? Neem gerust contact op voor meer informatie of vraag gelijk een vrijblijvende offerte aan.

Aanbouw